Chat offline
De website van Chaterz Computerservice maakt mogelijk gebruik van cookies voor het tonen van sociale media plugins.

Recensies

Dhr. Kwekkeboom, W.


22 November 2019

Een vastloper komt altijd op vervelend moment, door mijzelf niet te herstellen. Binnen een paar dagen was de PC weer up en running en stond mijn "verloren" data dankzij Chaterz weer safe in de cloud…

Dhr. Sinke, T.


03 September 2019

Onlangs begaf mijn ASUS computer het door een crash. Ik heb via internet Chaterz computerservice gevonden. De website kenmerkt zich door een prima structuur.Voorafgaand aan de aankoop van een nieuwe laptop heb ik Christian om advies gevraagd. Hij gaf goede raad en dacht mee in de aankoop van een HP laptop. Gelukkig zijn de bestanden op de ASUS gevonden en overgezet naar de HP laptop.Alle lof voor zijn deskundigheid en prettige manier van werken.

Door TeamViewer is hulp en advies op afstand ook prima geregeld. Tenslotte is de prijs/kwaliteit verhouding van software en installatiekosten beslist gunstig.Hartelijke groet,

Theo Sinke, Serooskerke.

Dhr. Hoebeke, R.E.


21 Maart 2017

Dit weekend stootte ik per ongeluk mijn kopje koffie over mijn notebook. Paniek in huis. Snel de notebook op zijn kop gehouden en Chaterz gebeld. Ik kon zat.middag direct komen. De koffie zat bijna overal in, maar de natte onderdelen zijn meteen goed schoongemaakt met gedemineraliserend water. Na een droogperiode kon de notebook van HP weer succesvol worden opgestart! Advies: houd koffie etc. ver van de notebook.
Veel dank aan Christian voor zijn vakkundige en snelle hulp.

Mvr. Flokstra, Marianne


05 Februari 2017

de prijs is prima
je krijgt er prima poducten voor
en als het een pc betreft draait het uitstekent geen enkele klachten erover:D

Mvr. Wilt, J. van der


21 Oktober 2016

Ben zeer tevreden over de snelle en vakkundige reparatie. Geweldig dat service aan huis mogelijk is.

Dhr. Hoebeke, R.E.


25 Augustus 2015

Sedert enkele maanden schakel ik Chaterz Computerservice in voor computeronderhoud. De storingen, vragen die ik heb worden snel en vakkundig opgepakt en opgelost. Hier ben ik heel blij mee. Daarom kan ik u zeker Chaterz Computerservice aanbevelen!

René Hoebeke

Dhr. Tenwolde, K.G.


09 Oktober 2014

Als primitieve windows xp gebruiker werd ik na lange tijd geconfronteerd met een storing, waardoor het programma niet meer opstartte. Ik had natuurlijk al lang over moeten schakelen naar een ander programma. Na onderzoek te hebben gedaan naar de capaciteit van deze 7 jaar oude computer en de conditie waarin hij zich bevond, adviseerde Chaterz in plaats van een nieuwe computer aan te schaffen, Windows 7 te installeren. Dat is gebeurd. Het lukte om de oude bestanden terug te plaatsen en Chaterz verleende extra service met het opnieuw installeren van de virusscanner en wifi. Zeer servicegericht, deskundig en heel plezierig in de omgang. En niet iedere minuut wordt doorberekend. Ik vond het tarief uiterst vriendelijk. De computer is weer uiterst snel en werkt storingvrij. Chaterz heeft er een klant bij! Nu u nog!

Mvr. Boegheim, J.


06 Oktober 2014

Al heel lang helpt Chaterz computerservice mij met al mijn computerproblemen. Iedere keer ben ik zo blij en dankbaar dat Chaterz computerservice al mijn computerproblemen verhelpt. Niet alleen vanwege de snelheid waarmee dit gebeurt, maar ook de geweldige klantvriendelijkheid en de prijs! Ook mijn kinderen zijn blij met hun nieuwe opgeschoonde computer, die zij van hun moeder krijgen als zij graag een nieuwe computer wil, omdat zij denkt dat er aan de computer niks meer gedaan kan worden. Chaterz computerservice bewijst dat ook mijn kids nog heel lang plezier hebben van de door mij "gedachte" afgeschreven afdankertjes. Een zeer dankbare klant!

Mvr. Franken, H.


05 Mei 2014

Chaterz Computerservice biedt een goede snelle service, defecte netwerkkaart werd prima omzeild met een USB Wifi adapter.

Erg tevreden over de na-service die Chaterz Computerservice biedt.

Dhr. Vries, J.W. de


07 Februari 2014

Helemaal prima zoals deze jonge ondernemer werkt. Hij heeft een brede blik en pakt ook problemen aan waarvan je niet wist dat ze bestonden in je PC. Hartelijk aanbevolen

Dhr. Reekers, E.


02 Oktober 2013

Geleerd van een vorige keer... Christian werkt niet alleen snel, maar laat zijn blik ook nog even over de rest gaan. Een prima instelling!

Inloggen en recensie schrijven

Klant paneel

U bent nog niet ingelogd als klant.

InloggenRegistreren